Magnelis

15-03-2022

C4-KLASSADE PRODUKTER TILLVERKADE I MAGNELIS!


Nu tillverkar vi våra produkter spiroklamsvep, spirovaggor och takjärn, i Magnelis! Ett kostnadseffektivt alternativ till rostfritt stål, som ger produkterna C4-klassat korrossionsskydd.


Magnelis blir ett allt vanligare material och används som alternativ till exempelvis rostfritt stål, framförallt i byggindustrin. Under den senaste tiden har vi sett en ökad efterfrågan från våra kunder på produkter tillverkade i Magnelis. Det har resulterat i att vi nu har börjat tillverka spiroklamsvep, spirovaggor och takjärn i materialet och kan på så sätt erbjuda prisvärda produkter i hög kvalitet och lång hållbarhet.

På Stiglöv & Co har vi alltid varit måna om att jobba i noga utvalda material för att kunna tillverka produkter med rätt CE-märkning och brandklassning. Vi har även byggvarubedömt flertalet av våra produkter. Ett sätt för oss att garantera att våra produkter håller rätt kvalitet. Att vi nu även börjat tillverka produkter i Magnelis är bara ytterligare ett steg i vår strävan efter att kunna leverera hög kvalitet till rätt pris.

Korrosivitetsklass C4. Högre kvalitet gör produkterna tåliga för utsatta miljöer, såväl inomhus som utomhus.

Kostnadseffektivt. Ett prisvärt alternativ till exempelvis rostfritt stål.

Snabba leveranser. De allra flesta produkter har vi på lager vilket gör att vi kan leverera direkt.


Har du frågor eller vill ha offert?
Kontakta oss så berättar vi mer!
+46 (0)370 841 60
info@stiglov.se

Vi vill höra mer från dig

Hos oss är det du som kund som står i fokus. Vi vill alltid att du ska känna dig väl bemött och vi gör vårt bästa för att hjälpa till, inga frågor är för små för att ställa och vi ska ge snabb och professionell återkoppling

Den personliga kontakten med våra kunder har alltid varit viktig för oss, så vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss