Med passion för detaljer

Det är detaljerna som gör skillnaden. Inte minst när det handlar om kvalitet. Stiglöv har mer än 40 års erfarenhet av tillverkning och försäljning av kvalitetssäkrade montagedetaljer till grossister i VVS- och ventilationsbranschen i Norden.

Hos oss köper du trygga, CE-märkta upphängnings- och montagedetaljer tillverkade i Sverige. Med ett stort produktlager erbjuder vi snabba leveranser till grossister över hela Norden. Även specialprodukter i andra dimensioner än standard ordnar vi med korta ledtider.

Vår historia

Familjeföretaget grundades av Kjell Stiglöv 1981. Företaget började med att tillverka trehjulingar till förskolor som ett legoarbete i en liten nedlagd skoaffär utanför Bredaryd i Småland. Det tillverkades 4500 trehjulingar under de två första åren. 

Kjell hade ett förflutet som rörmontör och snart ändrades inriktningen mot att börja tillverka montagedetaljer för VVS och ventilation, som konsoler, takjärn och stativsystem. Förfrågningar på ett kompletterade sortimentet efterfrågades och verksamheten utvecklades snabbt med nya produkter. Till en början var kunderna främst svenska grossister inom VVS- och ventilationsbranschen men idag exporteras produkterna inom hela Norden.
 
I takt med att företaget växte byggdes lokalerna om i fler omgångar. Våren 2014 flyttades hela verksamheten till helt nya lokaler i Bredaryd.
 
Under de senaste åren har företaget investerat i ny maskinpark med inriktning på en mer automatiserad produktion och erbjuder även legotillverkning åt andra företag. 

Vi vill höra mer från dig

Hos oss är det du som kund som står i fokus. Vi vill alltid att du ska känna dig väl bemött och vi gör vårt bästa för att hjälpa till, inga frågor är för små för att ställa och vi ska ge snabb och professionell återkoppling

Den personliga kontakten med våra kunder har alltid varit viktig för oss, så vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss